0

Totaal € 0,00

 x 

Laatste toegevoegde artikelen

  1. Je winkelwagen is leeg!

ORDER & RETURN

GRATIS VERZENDING
Bestel je vanuit Nederland dan krijg je gratis verzending bij een minimale besteding van 70 euro! De gratis pakketten worden verzonden als een Postnl Parcel (Standaard Pakket) met een Track & Trace code.


VERZENDKOSTEN
€ 25,00 t/m € 69,99= € 3,50 verzendkosten binnen Nederland
€ 70,00 en meer = gratis verzenden binnen Nederland

BINNEN 5 WERKDAGEN VERSTUURD

TRACK & TRACE
WILDSOUL maakt gebruik van een Track & Trace verzendmethode via PostNL. Dit betekent dat u uw pakket kunt volgen. U ontvangt na iedere bestelling van ons een mail met verdere uitleg hierover. Als u binnen 48 uur nog geen track & trace mail heeft ontvangen (check eerst uw spam mail), kunt u uw tracking gegevens opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MOGELIJKE VERTRAGINGEN
Het is gebruikelijk dat PostNL binnen 1 uiterlijk 2 werkdagen uw pakket aflevert. Tijdens feestdagen kan het zo zijn dat het wat langer duurt. Heeft u uw pakket binnen een week nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GEWEIGERDE PAKKETTEN
Als u een bestelling van WILDSOUL weigert (m.a.w. een pakket afkomstig van WILDSOUL), bent u verantwoordelijk voor de oorspronkelijke verzendkosten, eventuele import kosten die van toepassing zijn (dit geldt voor buiten Europa) en de kosten voor het terugzenden van het pakket naar WILDSOUL. Dit bedrag zal worden afgetrokken van uw teruggave.

Boven €70 GRATIS verzending!